toggle me

El CENTRE D'ESTUDIS BAYERRI neix l’any 1965 amb la finalitat de donar formació a les persones per tal que puguin desenvolupar-se i créixer professionalment. Amb la nostra experiència hem format a milers d'alumnes i empreses, aportant-los les millors solucions formatives i adaptant la nostra oferta formativa a les seves necessitats, amb la finalitat d'oferir una solució global i de qualitat als nostres alumnes. T'invitem a visitar la nostra pàgina web per a que ens puguis conèixer més. Benvinguts/udes!

Formació 100% subvencionada (gratuïta) que oferim a persones desocupades o en actiu. Aporta una gran avantatge a l'alumne, ja que és una formació reglada, de Certificat de Professionalitat.
Has decidit realitzar un curs de formació? Aqui t'expliquem quins requisits i quina documentació necessària cal presentar per tal de formalitzar una inscripció a un curs subvencionat.
Ara podràs examinar-te per aconseguir el teu certificat ACTIC, l'acreditació de competències en tecnologies de la informació. Vine al nostre centre i informa't. Ara si estas a l'atur, l'examen és gratuït!
Estem pensant de realitzar nous curos i tallers. Ens agradaria saber els vostres interessos formatius. Per això hem realitzat aquesta enquesta per recopilar noves idees de formació.
En aquest espai publiquem continguts, plantegem activitats de tots els cursos que realitzem, utilitzem les eines de comunicació per fer un seguiment dels alumnes que estan en formació.
Web d'ocupació jove i innovadora, sense ànim de lucre, creada per a incidir en el mercat de treball de les Terres de l'Ebre. Registra i imprimeix ara el teu Currículum Vitae de manera senzilla!
Clica al següent enllaç, i dóna un valor afegit a la teva EMPRESA acollint personal amb una EXCEL·LENT FORMACIO i PREDISPOSICIÓ! Treballem plegats per fomentar un futur laboral amb unes bones competències formatives!
Esteu fent un curs de formació ocupacional amb nosaltres? Entreu a la nostra galeria de FLICKR, i cerqueu el vostre grup. Anirem pujant-hi més imatges durant els propers dies. Fem xarxa formativa!!
Enxarxa't amb nosaltres mitjançant les xarxes socials com el facebook i assabentat de totes les novetats dels cursos que impartirem, així com, el treball del dia dia dels nostres alumnes.
divider

La nostre centre de formació està situat al centre de la ciutat de Tortosa al número 9 del carrer Ronda de Reus, província de Tarragona.

Un centre únic per a l'organització de classes, seminaris o jornades, amb l'equipament audiovisual, informàtic i de comunicacions.

L'equip del Centre d'Estudis Bayerri treballem en aquesta línia per tenir una escola millor, i la tenim molt present.divider