documents per la inscripció d'un curs OCUPACIONAL
left aligned

Formació ocupacional

La formació ocupacional és una modalitat de formació no reglada i els principals requisits per participar és tenir edat laboral i estar prioritàriament a l’atur. En funció de cada curs també es necessari disposar d’un nivell d’estudis específic. L’objectiu principal de la formació ocupacional és que els seus participants aprenguin un ofici que els hi permeti incorporar-se amb més facilitat al mercat de treball. De fet, la programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa per a que l’alumne es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector escollit i augmenti les seves possibilitats de trobar una feina.

Aquesta oferta formativa és provisional pendent de l’aprovació del SOC. Un cop aprovats els cursos es procedirà a la selecció de participants. El cursos s’iniciaran de manera esglaonada partir de desembre de 2013. Qualsevol persona interessada en ampliar la informació dels cursos i consultar el programa de cadascun d’ells pot accedir al nostre web on trobarà tota la informació de cada curs o també pot posar-se en contacte amb nosaltres i li explicarem sense cap compromís.

Tots els cursos ocupacionals són subvencionats per les següents institucions:

 

  Documentació necessària?


Descripció documentació

Full d’inscripció a l’OTG
Fotocòpia DNI o targeta de residència
Currículum Vitae actualitzat
Fotocòpia titulació acadèmica compulsada que dóna accés al curs

Quan es pot sol·licitar

Podeu fer la preinscripció abans d'iniciar el cursos, presentant la documentació exigida.Quan és dóna resposta

Una setmana abans d'iniciar el curs.

Prèviament, es realitza el procés de selecció, on les persones inscrites han de superar una sèrie de proves de coneixements que es requereixen per accedir a un curs de formació

Cost del curs

Cap

Com iniciar el tràmit
Presencialment Adreçar-se al Centre d'Estudis Bayerri
Aportar la documentació que s’indica, si es disposa.
On-line En aquesta mateixa web, a l'apartat de cursos podeu realitzar la inscripció on-line, omplint el formulari de sol·licitud del curs que heu seleccionat.
Correu electrònic Enviant la documentació necessària per la inscripció a un curs, al correu electrònic cebayerri@tortosa.com
Telèfon Sí, al 977 443 116, demanant dia i hora per inscriure's
Què, com i qui et respondrà

Per telèfon des del Centre d'Estudis Bayerri es comunicarà el dia i hora de la prova de selecció i dels resultats de la selecció.

C/Ronda de Reus, 9 | 43500 Tortosa (Tarragona | Tel. 977 443 116 | cebayerri@tortosa.com