QUI SOM? conèixe'ns una mica més...
left aligned

El CENTRE D'ESTUDIS BAYERRI neix l’any 1965 amb la finalitat de donar formació a les persones per tal que puguin desenvolupar-se i créixer professionalment. Amb la nostra experiència hem format a milers d'alumnes i empreses, aportant-los les millors solucions formatives i adaptant la nostra oferta formativa a les seves necessitats, amb la finalitat d'oferir una solució global i de qualitat als nostres alumnes.

Mantenint sempre un pols ferm entre les tendències i productes actuals i la metodologia d'ensenyament idoni per aprendre els majors coneixements, aprofitant i rendibilitzant al màxim, temps i esforç.

Al Centre d'Estudis Bayerri tenim un fort compromís amb la qualitat dels serveis que oferim als nostres alumnes, en l'actualitat estem acreditats amb la certificació ISO-9001.

Amb aquesta sòlida estructura guanyada amb l'esforç del nostre equip de professionals multidisciplinaris i altament qualificats i amb la confiança dipositada dels nostres alumnes, ens permetem oferir un servei integral en l'àmbit de qualsevol especialitat, amb la formació constant dels usuaris de les mateixes que els nostres temps demanden.

La nostra finalitat és proporcionar als nostres alumnes els coneixements pràctics i teòrics que els capacitin per a obtenir ocupació i promocionar-se o reciclar-se professionalment, millorant així les seves perspectives personals i laborals. El futur serà de les empreses i usuaris que siguin capaços d'orientar-se cap a una globalització de l'economia i coneixements. Es tracta d'innovar, estimular la imaginació, potenciar les capacitats i sabers del personal, en altres paraules, fer les coses d'una manera diferent a com es venien fent. En aquest procés de millora, El Centre d'Estudis Bayerri posa a la disposició de les empreses i de les persones que les formen els seus serveis i el seu equip de professionals.